Tak sie składa,że też mam drugą Octę.
Czy kupiłbyś/kupiłabyś jeszcze raz Octavię?
Zwiń
X
-
Jezdze trzecia Octavia i moje odczucia dotyczace :komfortu jazdy,pakownosci bagaznika,jakosci plastikow,ilosci miejsca w srodku[pominawszy O1 ] sa generalnie
pozytywne.
Pozostaje niezawodnosc...jak dotad :? :?
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Przygoda z 01 zaczęła się w maju 2007 i jak dotąd jestem zadowolony, który samochód zmieści mi do bagażnika 2 rowery bez składania siedzeń? Mogłaby być trochę mocniejsza (chyba już się przyzwycziłem :P ) Są duże szanse że następnym autem też będzie Octa, pewnie 02 diesel kombi. Ale przyjdzie na to jeszcze trochę poczekać. Podsumowując I :serce Octavia
Komentarz
-
-
Ja swoją nakręciłem 192 tkm i ciągle ochoczo jeżdzi i bardzo rzadko jej coś dolega.Na zadne przeglądy z nią nie jeżdze wlewam paliwo wymieniam olej i wio a ona jak narazie to bardzo dzielnie znosi. Octavia na zawsze
A tak w ogóle to pytanie jest niestosowne..To jakby tak ktoś w obecności waszej żony zapytał Was czy zamierzacie ją porzucić.
Komentarz
-
-
przed octa byla fabia kombi - male, z silnieczkiem 1,4 a teraz jest octa I, i nie prędko zanosi się na zmianę :szeroki_usmiech jak dla mnie to autko spełnia wszystkie kryteria przyzwoitego samochodziku. Nastepna będzie OII kombi RS :twisted:
auta spod znaku dudka ( nie chodzi o jurka ) sa jak najbardziej okey 8)
Komentarz
-
-
ja będę celował w Scout'a->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Pewnie będzie następna O I , tyle że tym razem z AGU. Choć tak naprawdę zachorowałem na to cudo, może byc po małej stłuczce http://pl.youtube.com/watch?v=Yczod9_3CPE
Oj, Zakopianka by mi się zwęziła.
Komentarz
-
-
Mam OII lipiec 2007 i przejechałem juz 33 tys km to moja druga octa , generalnie jestem bardzo zadowolony i kupiłbym kolejna własciwie bez zastanowienia, co oznacza ,ze toleruje jej niektore braki czy niedorobki , takie jak zbyt głosny silnik 2.0 Tdi lekko rezonujace juz po 33 tys km drzwi podczas rozpedzania kiedy silnik troszku szaleje , trzeszczenie tylnej półki , oraz stukanie pasa pasazera na przednim fotelu ....coz zawieszenie choc z bardzo wysokiej półki , jednak chyba zbyt twarde i dosc głosne.
Coz jednak są to wady jakie posiada pewnie kazdy samochod z tego segmentu ...
generalnie stosunek ceny do jakosci jest baaardzo dobry i nie mozna zbyt narzekac , bo to byłby grzech.
A wiec polecam ten pojazd i sam zapewne go jeszcze kupie..choc teraz najnowsze superbbbb olsniło mnie urokiem .superb 2.0 tsi
Komentarz
-
-
Jestem ZA!
Co prawda moja ma 169kkm i po wymianie skrzyni biegów za 2100zł (TTTM) ALE w porównaniu z naprawą Mondeo Tddi mojego szefa [padły wtryski i pompa=13 kPLN! po zatankowaniu jakiegoś syfa] wydaje mi się że nie był to wielki koszt....
To już moja 4ta Skoda i zamierzam mieć kolejną tym razem O II Kombi TDI wyższa wersja
Komentarz
-
Komentarz